Điđi Datome sklopio dogovor: Konačno će obrijati svoju dugačku bradu, ali pod jednim važnim uslovom

Legendarni italijanski košarkaš nastupiće na predstojećem Fajnal foru Evrolige, gde će pokušati da se domogne trofeja

  • 0
Điđi Datome Foto: MN Press

Bližimo se samoj završnici Evrolige. Za trofej evropskog šampiona ove godine boriće se ekipe CSKA iz Moskve, Anadolu Efesa, Olimpije iz Milana i Barselone. Turnir će se igrati u nemačkom Kelnu, a početak je zakazan za 28. maj, kada će biti odigrani polufinalni okršaji.

Ova godina donela nam je jako uzbudljive četvrtfinalne duele. Čak tri su otišla do majstorice, a samo je CSKA uspeo nakon tri meča da savlada ekipu Fenerbahčea, koja je ruku na srce imala ogromnih problema sa koronavirusom.

Polako već počinje "podgrevanje" atmosfere u pojedinim ekipama, jer je jasno da svi željno očekuju trofej u svojim rukama. Na jednoj strani žreba naći će se CSKA iz Moskve i Anadolu Efes, dok će se na drugoj strani sastati Barselona i Olimpija Milano. Upravo iz poslednjeg kluba stiže interesantan snimak.

Naime, Điđi Datome napravio je pakt da će u slučaju osvajanja titule u Evroligi konačno obrijati svoju dugačku bradu, koju gaji već godinama, a koja je bila u centru pažnje i tokom ranijih godina. Doduše, zatražio je od Džefa Bruksa da sam ne brije bradu narednih godinu dana, jer želi da vidi kakav će biti rezultat.

Ostaje samo da Olimpija iz Milana osvoji pehar u Kelnu, pa da vidimo dve velike transformacije.

Video: Crveno-beli zakazali veliko finale protiv Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA