Došao da ostane: Majk Džejms brzo našao novi dom za duži period nakon svađe sa čelnicima Armejaca

Potpisao je novi ugovor sa Bruklinom, koji će važiti sve do kraja sezone

  • 0
Majk Džejms

Foto: Screenshot/You Tube

Dokazao je da može i ostao je u timu. Majk Džejms se brzo ustalio nakon odlaska iz Moskve, gde je napravio pravi mali dar-mar i posvađao se sa kompletnom upravom, trenerom i saigračima. U Bruklinu mu očigledno veruju, pa su mu ponudili ugovor do kraja sezone, nakon što je prethodno potpisivao dva na po deset dana.

Šta se zapravo desilo u Moskvi? Prema tvrdnjama Džejmsa, problem je bila svađa koju je imao sa Dimitrisom Itudisom van košarkaškog terena, a preko koje nije mogao da prođe. U medijima iz Rusije se prvo pojavila informacija da bi grčki trener mogao da plati deblju cenu, ali je Armejcima očigledno bilo lakše da odstrane "crnu ovcu" koja je u ovom slučaju bio američki plejmejker.

On je od dolaska u NBA ligu nastupio 11 puta, od toga je jednom bio i starter. Prosečno je beležio 7,1 poen uz 2,2 skoka i 3,7 asistencija za 17,5 minuta provedenih na terenu. Prvi desetodnevni ugovor potpisao je 23. aprila, a drugi 3. maja, što će reći da mu je on juče istakao. Na njegovu sreću, Bruklin je brzo reagovao i on će ostati do kraja sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Ono što je posebno interesantno jeste da je Džejms započeo svoju profesionalnu karijeru u susednoj Hrvatskoj. Iako bi mnogi pomislili da je igrao za Zadar, Cibonu ili Split, on je zapravo nastupao za Zagreb, koji je nažalost ugašen 2018. godine zbog finansijskih problema.

Video: Ronaldova mama nikad srećnija: Zađuskala nakon što je Sporting osvojio titulu nakon 19 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA