Zvezda verovatno bez dva važna igrača ide na Budućnost: Jagodić-Kuridža i Volden u fokusu lekara

Obojica od ranije vuku nezgodne povrede

  • 6
KK Crvena zvezda - KK Panatinaikos Foto: Marko Jovanović

Veliki problemi za Crvenu zvezdu pred prvi finalni meč protiv podgoričke Budućnosti. Tim Dejana Radonjića uneće u njega prednost domaćeg terena, ali neće moći da računa na dva veoma važna prvotimca, koja su kroz ovu sezonu "nosila" solidan broj poena u svojim rukama.

Trener crveno-belih potvrdio je da na terenu neće biti Marka Jagodića-Kuridže, dok se Koriju Voldenu daju jako male šanse. Naime, on je na susretima sa Igokeom samo dodatno pogoršao svoje stanje sa leđima, zbog kojeg nije ni trenirao tokom prethodnih desetak dana.

Tada je primio "blokade", kako bi uopšte mogao da kroči na teren, a Radonjić je otkrio da je u fokusu lekarske ekipe da ga oporave za naredne mečeve, prema rečima Mozzart Sporta. Kada je reč o Jagodić-Kuridži, on već više od mesec dana nije na terenu, daleko je od takmičarske forme, iako trenutno ne ide uz pomoć štaka. Prve procene su bile da će pauzirati samo tri nedelje, ali se sada sve to samo dodatno odužilo.

Prvi meč finala igra se već sutra od 18.30, dok je drugi na programu koliko u utorak od 20.30 časova. To je jako kratak vremenski period, mada se kod sportskih povreda zaista svaki dan broji. Navijačima crveno-belih preostaje samo da se nadaju da će se dvojac što pre oporaviti.

Video: Jokić skrivio tehničku 10 sekundi pred kraj i zavio Denver u crno: Nikola vikao na sudiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ohoo

    15. maj 2021 | 13:55

    I ne primeti se kada se igra bez Kuridze.

  • jovo

    15. maj 2021 | 14:12

    Nije to nista Braco Srbi nismo mi tudjmanovi bunkerasi nema kod nas kme kme.Mi se borimo za tim koji postuje 70% ljudi u Srbiji.Zvzda —Srbija nikad yu.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️🙏

  • NSCZV

    16. maj 2021 | 01:26

    I sa njima i bez njih dodje mu na isto, buducnost je realno duplo bolja od nas ako se sudije ne ukljuce u nasu petorku vrlo brzo u prva tri susreta podgoricani ce biti sampioni Aba lige. Budimo realni gde se trenutno nas klub nalazi, nikad losiji u zadnjih 5 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA