≫ 

Bjelica dvocifren u porazu Majamija, Bogdanović podelio jednu njegovu trojku na Instagramu

Srbin igrao 21 minut protiv Milvokija, i to kao starter

  • 0
nemanja bjelica Foto: Tanjug/Ap

Prvi start u maju mesecu doneo je Nemanji Bjelici dvofifren učinak na terenu, ali je njegov Majami poražen od Milvokija rezultatom 122:108!

Srpski košarkaš proveo je na terenu 21 minu i za to vreme imao je učinak od 11 poena, četiri asistencije, četiri skoka i jednu ukradenu loptu - uz 2/2 sa linije penala i 3/5 u šutu za tri poena. Zanimljivo, jednu trojku Bjelice na svoj Instagram storiju podelio je i as Atlante Bogdan Bogdanović.

Bjelica je meč protiv Milvokija počeo u startnoj postavi, jer je Džimi Batler doživeo povredu leđa i nije mogao da igra. S obzirom na to da mu je ovo tek deveti meč po dolasku u Majami, Srbin je ostavio solidan učinak i pokazao da za njega ima mesta u rotaciji.

Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović Printskrin: Instagram/bogdanbogdanovic

Ova dva tima će se najverovatnije sastati u prvoj rundi plej-ofa NBA lige, s obzirom na to da je Milvoki treći na tabeli Istoka - dok je Vrelina pala na šesto nakon ovog poraza.

Doduše, mogli bi da gledamo pomeranja kod oba tima u poslednjem kolu. Milvoki ide na drugo mesto ako dobije Čikago, a Bruklin izgubi od Klivlenda. S druge strane, Majami će biti peti samo ako slavi protiv Hjustona i Njujork Niksi istovremeno izgube od Bostona.

Što se tiče samog meča u kom su se Baksi odlepili u prvoj deonici, najefikasniji je bio Majamijev Kendrik Nan sa 31 poenom. Pratili su ga Dragić i Robinson sa po 17, dok je Ariza uz Bjelicu imao 11.

S druge strane, Midlton je predvodio Bakse sa 21 poenom i po sedam skokova i asistencija. Identičan broj poena dao je i rezervista Forbs, Holidej je imao 20 poena i 10 asistencija, Lopez je stao na 18, Janis na 16 poena i devet skokova, a Portis je dodao 14.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Dr Bjelica sa tribina ubacio trojku: Hardin mogao samo da gleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA