≫ 

Džordan na ivici suza posle emotivnog govora Brajantove udovice: Dragi Kobi...

U noći između subote i nedelje održana je ceremonija ulaska u Kuću slavnih

  • 1

Vanesa Brajant, udovica legendarnog košarkaša Kobija Brajanta, odžala je emotivan govor na svečanoj ceremoniji prijema u kući lsavnih NBA lige!

Ceremonija je trebalo da se održi pre nekoh osam meseci, ali je zbog pandemije korona virusa odložen prijem "generacije 2020" u kojoj se nalaze Tim Dankan, Kevin Garnet i pokojni Brajant.

A govor koj je Vanesa održala umalo nije rasplakao Majkla Džordana koji je udovicu i izveo na binu, te joj bio podrška tokom govora.

- Uvek sam izbegavala da javno hvalim svog muža, jer mislim da je dovoljno toga dobijao od navijača, a neko je morao i da ga vraća u stvarnost. Sigurna sam da se sad smeje na nebu, jer ću ga upravo pohvaliti u javnosti zbog njegovih dostignuća na jednoj od najjavnijih pozornica. I dalje pobeđuje - rekla je Vanesa i nastavila:

- Dragi Kobi, hvala ti što si bio najbolji muž i otac. Hvala ti što si rastao i učio na svojim greškama. Hvala ti što si uvek pokušavao da budeš bolji.

Nastavila je Vanesa svoj govor koji je trajao 13 minuta.

- Jednom mi je rekao: "Ako hoćeš da se kladiš na nekoga, kladi se na sebe." Drago mi je što si se kladio na sebe. Uspeo si. Ušao si u Kuću slavnih. Istinski si prvak, ne samo MVP, nego svevremenski velikan. Tako sam ponosna na tebe. Volim te uvek i zauvek, Kobi Bin Brajant - poručila je Vanesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoza

    16. maj 2021 | 09:22

    Kakva zena ,kakva snaga. Kao zena i majka i covjek prije svega joj se divim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA