Komunalna milicija kaznila Crvenu zvezdu sa 350.000 zbog prisustva navijača u "Pioniru"

U beogradskoj dvorani je tokom prvog meča finalne serije bilo prisutno nekoliko stotina gledalaca

  • 44
Košarka, KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: ABA League/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda savladala je Budućnost u prvoj utakmici finala ABA lige (82:78), nakon velike drame u završnici meča. Beograđani su u poslednjoj deonici imali prednost od +15 ali su nespretnim greškama i zahvaljujući raspoloženom Nikoli Ivanoviću u timu iz glavnog grada Crne Gore, uspeli da sve prospu. Na njihovu sreću, zaliha je bila dovoljna da se trijumf na kraju ipak upiše.

Ono što je posebno zapalo za oko jeste da su tribine u dvorani "Aleksandar Nikolić" bile sasvim solidno popunjene, iako su i dalje na snazi epidemiološke mere, koje treba da spreče dalje širenje koronavirusa. Trenutno je samo pet ljudi dozvoljeno da se okupi u zatvorenom prostoru, ali je na meču između Zvezde i Budućnosti taj broj probijen i nekoliko stotina gledalaca pratilo je prvi meč finala ABA lige.

Čula se u direktnom prenosu uživo podrška crveno-belima, a mogli su se čuti i zvižduci upućeni gostujućoj delegaciji. U jednu ruku, atmosfera je delovala kao sa jedne od utakmica pre pandemije koronavirusa.

To je bilo dovoljno za komunalnu miliciju da izađe na lice mesta i propiše odgovarajuću kaznu. U saopštenju stoji da je Crvena zvezda kažnjena zbog epidemioloških mera i puštanja publike u halu za vreme utakmice protiv Budućnosti. Kažnjen je klub iznosom od 300.000 dinara, kao i odgovorno lice u pravnom licu sa 50.000 dinara.

Već u utorak je na programu drugi meč između Crvene zvezde i Budućnosti, a on je zakazan za 20.30 časova.

Video: Zvezda uvela navijače u Pionir protiv Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    16. maj 2021 | 21:49

    Hahhaa pa sad u utorak nek bude 7000 pa nek nas kazne opet sa 350000 ....a ako dodje do 5 tekme onda u arenu preko 16000 pa nek nas opet kazne,dosta vise korona i ta sranja ...kafici i diskoteke pune..slavlja gde peva ceca niko nista a sport ne moze...hocemo finale kupa u fudbalu punu marakanu ....

  • XXL

    16. maj 2021 | 22:36

    Uuu!!! Kako ste ih kaznili, neće im pasti na pamet da ponove prekršaj. 🤣🤣🤣

  • Grobari

    16. maj 2021 | 21:58

    LJUBIMICA, IZNAD ZAKONA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA