≫ 

Haos u Urugvaju: Besni navijači bacali eksplozivne naprave na gostujuće košarkaše, ima povređenih

Na svu sreću, svi su prošli samo sa lakšim povredama, iako je moglo da bude znatno ozbiljnije

  • 0
Urugvaj navijači Foto: Twitter / Printscreen

Ko bi rekao da će nam ovakve scene doći sa košarkaške utakmice u Urugvaju? Zemlja koja je poznata isključivo po fudbalu, koji je ubedljivo najpopularniji sport, donosi nam neke jako dramatične scene sa utakmice osmine finala tamošnjeg prvenstva između Aguade i Kapitola.

Nakon što su gosti ostvarili ubedljivu pobedu (81:106), usledilo je uobičajeno slavlje na centru terena koje je ubrzo prekinuto nakon što su navijači probili kordon i uleteli na tribine. Meč se inače igrao pred praznim gledalištem, ali su oni sačekali kraj utakmice, ušli u dvoranu i počeli da bacaju eksplozivne naprave ka košarkašima Kapitola, pokušavajući da ih teško povrede.

Nastala je prava panika, svi su potrčali ka svlačionicama, a kako tamošnji mediji javljaju povređeno je nekoliko osoba. Na svu sreću niko nije ozleđen teže, ali se očekuje žustra reakcija Urugvajskog košarkaškog saveza na scene koje nismo zaista nikada videli nigde na svetu.

Sve u svemu, ova pobeda je Kapitolu obezbedila plasman u četvrtfinale gde će igrati protiv Olimpije, koja je bila najbolje rangirana u ligaškom delu prvenstva. Samo što su za to platili visoku cenu.

Video: Pljušti kiša, a Kragujevac gori: Spektakularna bakljada i proslava Đavola zbog povratka u Superligu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA