≫ 

Srbija nikad jača napada OI: Kokoškov odredio brutalan spisak Orlova sa NBA zvezdama

Prvo okupljanje reprezentativaca zakazano je za 12. jun u Beogradu

  • 34
BOGDAN BOGDANOVIC, NIKOLA JOKIC Foto: MNPress

Selektor košarkaške reprezenatcije Srbije Igor Kokoškov objavio je spisak igrača na koje računa za FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir, koji je na programu od 29. juna do 4. jula u Beogradu.

Na spisku su Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Branko Lazić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Filip Petrušev, Dalibor Ilić, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Alen Smailagić, Marko Gudurić, Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Nemanja Nedović.

Kvalifikacioni turnir za OI održava u dvorani "Aleksandar Nikolić", a osim Srbije učešće će uzeti nacionalni timovi Italije, Portorika, Senegala, Filipina i Dominikanske Republike.

"Orlovi“ će se takmičiti u grupi A protiv Dominikanske Republike i Filipina, dok će se Portoriko, Italija i Senegal takmičiti u grupi B. Po dva tima iz svake grupe će se plasirati u polufinale, koje je na programu 3. jula. Finalna bitka za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju biće održana dan kasnije.

Prvo okupljanje reprezentativaca zakazano je za 12. jun u Beogradu.

U sklopu priprema, planirano je učešće na „Akropolis kupu“ u Atini i jedan pripremni meč u Beogradu, koji će se igrati nekoliko dana pre početka kvalifikacionog turnira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bijeljina

    31. maj 2021 | 14:02

    VOLIM TE MAJKO SRBIJO🇷🇸

  • draleRS

    31. maj 2021 | 13:34

    bodiroga ,djordjevic , stojakovic,... a sada kao nikad jaca, kakva glupost

  • rezim

    31. maj 2021 | 13:36

    Dobro je da su pozvali ovih par zvezdasa..neko mora iza kosa dodavati lopte..cuj Lazic hahahha hahhahah..nemojte nas nasmijavati..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA