Budite selektor Srbije: Kokoškov na slatkim mukama, koga biste vi poveli na OI od svih ovih zvezda?

Ovo će biti slatka muka i glavobolja za selektora "orlova"!

  • 26
Bogdan Bogdanović Nikola Jokić Foto: MN Press

Selektor Srbije Igor Kokoškov objavio je spisak košarkaša na koje računa za FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir i to izgleda prilično moćno! Ovaj roster jeste nešto što nam uliva veliko samopouzdanje i daje ulogu jednog od glavnih favorita za medalju, ali neko će od ovih momaka sa vrednog papira ipak morati na malim ekranima da gleda let "orlova".

Na spisku su Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Branko Lazić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Filip Petrušev, Dalibor Ilić, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Alen Smailagić, Marko Gudurić, Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Nemanja Nedović.

Kokoškov će sigurnu imati veliku muku da izabere, jer od ovih 25 momaka, samo 12 može da povede u Tokio. Slatke muke su tu, ali za nekoga od košarkaša sigurno neće biti "slatke".

Napišite u komentaru kojih 12 biste od gorenanavedenih vi poveli na Olimpijske igre, da ste selektor Srbije!

Video: Nikola Peković o povredi koja ga je koštala karijere i strah saigrača u Minesoti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    31. maj 2021 | 16:31

    Vasa, Teo, Bogdan, Gudura, Nedovic, Kalina, Micov, Lucic, Bjelica, jokara, Bobi, Milutinov i Petrusev. To je mojih 13, ako mora 12 onda Micov ispada.

  • bravo

    31. maj 2021 | 15:41

    Vodimo dve reprezentacije i resen problem. Lazic ostane da zakljucqva svlacionice.

  • Olimdar

    31. maj 2021 | 17:16

    Da sam ja sekektor poveo bi Čovića i njegivu svitu iz oba FMP-a pa i njegive ekonome a i domare čak i neku kafe kuvaricu a selektir bi bio sin Filip Čović. Zašto da mučimo naše igrače dosta njima obaveze po stranim klubovima. Kada bi neku utakmicu izgubili Čović bi napisao desetinu saopštenja i sudije bi nas odmah pomagale pa bi osvojili sigurno neku medalju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA