Frka među Grobarima zbog sumnjivog poziva sa Instagrama da se napuni hala protiv Mege

Crno-beli od 19 časova igraju meč koji je biti ili ne biti

  • 30
Navijači Partizana, Grobari

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana od 19 časova igraju protiv Mege meč drugog kola polufinala KLS, koji je biti ili ne biti za crno-bele posle poraza u prvom duelu.

Na Instagramu su se pred meč u Hali sportova Ranko Žeravica pojavili i navijački pozivi da se dođe u halu i da se ona napuni.

Poziv je došao sa jedne Instagram stranice koja nije zvanično glasilo navijača Partizana, ali koju prati veliki broj pristalica crno-belih - pbg.news, koji često objavljuju nove informacije o svim klubovima crno-bele sportske porodice.

Ovaj poziv došao je kao reakcija na to što je Zvezda, mimo protokola i zakona pustila navijače na sve tri finalne utakmice ABA lige protiv Budućnosti u Pioniru.

- Ne možeš biti gospodin u blatu - navode na ovoj Instagram stranici uz poziv da se dođe u halu u 19.00.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @pbg.news

 

Međutim, ovaj sumnjiv poziv izazvao je žestoku polemiku među pristalicama Partizana, koji su počeli da apeluju da se na meč ne dolazi i da se ne naseda na provokacije i navodne botovske stranice, koje hoće da Partizanovu publiku izjednače sa Zvezdinom.

 

Video: Na samom finišu zamalo da dođe do ozbiljnog sukoba između košarkaša crno-belih i Mege

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    3. jun 2021 | 11:32

    Haha mi halu punimo kad se odlucuje o Evroligi, a oni da bi pobedili moginu decurliju i bivseg kapitena.

  • Skorpion

    3. jun 2021 | 12:13

    Ako su ovi "grobosi" u vinklu.......prvo im smeta publika pa hoce u halu pa nece u halu, kad ne moze hoce kad je dozvoljeno nece, kriv im "duh" pa im kriva sopstvena uprava, posle im krivi igraci pa rukovodstvo drugog kluba, Boze me sacuvaj i sakloni ako su normalni. Niti znaju ko su niti gde su niti koga vole koga ne vole, ne mogu da prebroje svoje frakcije, jedino sto je sigurno je da su oni ispravni, cirkusanti, izvinjavam se osoblju zaposlenim u cirkusu.

  • Laki

    3. jun 2021 | 11:27

    Živeo Partizan! Partizan iznad svega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA