≫ 

Lebron odjavio Amere za Olimpijske igre zbog promocije filma "Space Jam 2"

As Lejkersa je teško podneo poraz od Finiksa

  • 3
Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms je prvi put u istoriji poražen u prvom kolu plej-ofa, pošto je bolji od njegovih Lejkersa bio Finiks, koji je ukupnim rezultatom 4:2 prošao dalje.

Posle meča se nije poneo profesionalno i napustio je besan i uplakan teren, bez prethodnog pozdrava sa protivničim igračima.

Nakon što mu se "glava ohladila" Lebron je izašao pred medije i rekao kakvi su mu planovi za leto.

Istakao je da mu je prioritet za leto umesto Olimpijskih igara snimanje filma "Space jam 2" u kojoj će imati ulogu da zameni Majkla Džordana, koji je bio glavni akter prvog dela čuvenog animiranog filma.

- Mislim da ću da igram za "ekipu u crtaću" ovog leta, umesto na Olimpijskim igrama. To je moj fokus, da pobedimo "Monstars", ili "Goon ekipu", kako ih mi zovemo. Nisam imao uspeh protiv Sansa, tako da sada svu pažnju okrećem ovome sredinom jula - rekao je Lebron Džejms nakon meča.

Video: Jokićev saigrač pao sa stolice i zamalo zaplakao posle brutalne trojke našeg centra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • six

    4. jun 2021 | 11:06

    Pare su bitne. Ne čast.

  • Grof

    4. jun 2021 | 12:12

    Koliko god da je dobar,licno nije bio najbolji za mene.. A ovim stavovima je to i pokazao.. Snimanje filma pre reprezentacije,kakva raketa!

  • Igz

    4. jun 2021 | 22:31

    Taj film je snimio Jordan jer je bio najbolji u tom trenutku. Sada smatraju Lebrona najboljim I kad se pojavi u filmu bice to potvrda za ceo aver da je on najbolji. Pored para sto ce dobiti, tu je I potvrda da je broj jedan koja mu znaci. Zna se ko snima taj film.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA