Nastavlja se rasipanje sastava Mornara: Derek Nidam zvanično otišao sa obala Jadranskog mora

Košarkaš se oprostio od navijača putem Instagrama

  • 1
mihajlo pavićević Foto: MN Press

Zvanično - Derek Nidam raskinuo je ugovor sa Mornarom iz Bara. Momak koji je nastupao za reprezentaciju Crne Gore sa kojom se plasirao na Svetsko prvenstvo odigrao je u finalu Kupa protiv Budućnosti svoj poslednji meč u dresu Barana.

Mornar je u tom meču poražen, tako da na veliku žalost Nidama, neće sa trofejom napustiti obale Jadranskog mora. Trenutno je slobodan u izboru nove sredine u kojoj će nastaviti karijeru, a po njegovoj objavi na Instagramu da se primetiti da mu je jako žao što je napustio Bar.

- Sve dobre stvari se u jednom trenutku završe, dođu do kraja. Neka su poglavlja duža od drugih, a ovo poglavlje u Mornaru je bilo sjajno. Imali smo vrhunske momente, zajedno smo gradili istorijske trenutke za klub koji nikada neću zaboraviti. Sad je došlo vreme da se krene drugačijim putevima. Mornar i Bar nikada neću zaboraviti! - napisao je Nidam.

To je drugi odlazak iz Mornara ovog leta, pošto je klub prethodno bez najave napustio Džejkob Pulen, za kojeg se govori da će karijeru nastaviti u najvećem rivalu - Budućnosti iz Podgorice.

Video: Održan fudbalski turnir za decu ometenu u razvoju: Ovde se golovi ne broje, a svi su pobednici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA