≫ 

Jokić ispunio Kobijev amanet iz 2019. godine: Kako je Brajant izazvao Srbina da postane MVP NBA lige

Nema sumnje da bi Mamba bio ponosan na asa Denvera

  • 2

Čak i nakon odlaska u penziiju, legendarni Kobi Brajant nije izašao iz sveta košarke i mnogim igračima je bio neka vrsta mentora!

Još 2019. je stvorio tradiciju pod nazivom "Mamba Mentality Challenge (Mamba mentalni izazov)", u cilju da pojedinim NBA zvezdama da određene izazove.

A jedan od njegovih tadašnjih izazova bio je usmeren ka Nikoli Jokiću kog je Brajant tada izazvao da jednog dana postane MVP NBA lige.

Samo dve godine kasnije, Jokić je uspeo da uradi nešto što je praktično bilo nezamislivo - osvojio je pomenutu MVP titulu skoro pa jednoglasno.

Šteta što Brajant nije živ da ovo vidi, jer, nema sumnje, da bi bio ponosan na srpskog reprezentativca koji sa Denverom juri finale Zapada. Trenutno gube od Finiksa sa 1:0 u seriji.

>>> Nikola Jokić i zvanično je MVP NBA lige, i s tom titulom ulazi u večerašnji (03.30) meč polufinala Istoka protiv Finiksa. Pokušaće Jokić i Denver da naprave brejk, izjednače u seriji na 1:1 i poprave šanse za plasman u finale. Kvota na Denver je 2,95, a na Finiks 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Finiks - Denver.

Video: Jokić blamirao Nurkića: Delio blokade i desnom i levom rukom u jednom napadu

Video: Jokićev saigrač pao sa stolice i zamalo zaplakao posle brutalne trojke našeg centra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA