≫ 

Udarac za olimpijske nade Španaca: Mirotić odustao od Tokija, želi da provede vreme sa porodicom

Teško da će promeniti odluku do određivanja konačnog spiska

  • 0
Nikola Mirotić Foto: Marko Jovanović

Kako stvari stoje, košarkaška reprezentacija Španije biće žestoko oslabljena na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nikola Mirotić neće se priključiti svojim saigračima na jednom od najvećih takmičenja, prema pisanju španskog Asa.

Prema informacijama koje oni poseduju, iskusni krilni centar rešio je da ovo leto provede sa porodicom nakon veoma naporne sezone. Sve to znači da je vrlo mala verovatnoća da se Mirotić na kraju ipak priključi reprezentaciji i otputuje u Japan.

Sve ovo znači da bi vrata nacionalnog tima mogla da se otvore Seržu Ibaki, koji nije nastupio za nacionalni tim još od 2014. godine. Međutim, problem je što bi u tom slučaju i on mogao negativno da odgovori, pošto iza sebe ima veoma napornu sezonu u dresu Los Anđeles Klipersa.

Konačni spisak najveće zemlje sa Pirinejskog poluostrva će biti kompletiran posle dve provere protiv Francuske, a nakon velikog reza preostaće između 16 i 18 košarkaša koji će zaigrati u susretu sa Sjedinjenim Američkim Državama tokom 18. jula u Las Vegasu.

Video: Otkrivamo na šta Jokić troši svoje milione: U štali ima bogatstvo, a za zver u garaži je dao mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA