≫ 

Čudna neka ekipa Srbije, skoro pola tima se preziva MVP: Šarenac tvitom izazvao šou na mrežama

Urnebesna poruka srpskog komentatora

  • 2
Foto: fiba.com

Slobodan Šarenac važi za jednog od najboljih komentatora sa ovih prostora kada igra naša košarkaška reprezentacija i nikada nismo imali sumnju koga bismo želeli za mikrofonom kada se igraju one najbitnije utakmice.

On je morao da se oglasi na Tviteru nakon što je Nikola Jokić dobio MVP priznanje. Pre njega je ovim mogao da se pohvali i Vasilije Micić koji je proglašen za najboljeg igrača Evrolige.

- Komentar utakmice u kvalifikacijama za OI- mvp evrolige dodaje do mvp nba lige, lopta ide do mvp evrokupa, on dodaje do mvp aba lige, čudno, skoro pola ekipe se isto zove - MVP - napisao je Šarenac.

Inače, košarkaška reprezentacija Srbije kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju počinje 29. juna i ostaje da se vidi da li će Jokić biti na raspolaganju selektoru Kokoškovu.

Video: Otkrivamo na šta Jokić troši svoje milione: U štali ima bogatstvo, a za zver u garaži je dao mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    9. jun 2021 | 17:52

    Peti ce se tako prezivati dogodine...

  • Nikola

    9. jun 2021 | 21:48

    Petorka Srbije na OI: Vasilije Micić (MVP EL) - Miloš Teodosić (MVP EK) - Ognjen Dobrić (MVP KLS) - Filip Petrušev (MVP ABA lige) - Nikola Jokić (MVP NBA lige). Bilo bi zanimljivo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA