Besni svađa između srpskih navijača na društvenim mrežama: Pitaju ko je bolji - Jokić ili Đoković?

Umesto da budemo ponosni na veliki uspeh oba naša asa, nekolicina je našla razlog da se posvađa zbog sportskih rezultata

  • 63
Novak Đoković, Nikola Jokić Foto: MN Press, Tanjug/AP

Srpski košarkaš Nikola Jokić osvajač je ovogodišnjeg priznanja za MVP-ja ligaškog dela sezone u NBA ligi, Novak Đoković će se večeras protiv Matea Beretinija boriti za plasman u polufinale Rolan Garosa. A na sve to, umesto da budemo ponosni na velike uspehe naših sportista, neki ljudi su ponovo pronašli razlog za svađu i kavgu preko društvenih mreža.

Ne pričamo samo o Novaku i Nikoli. Ponosni smo na sve naše odbojkaše i odbojkašice, košarkaše i košarkašice, atletičare i atletičarke, vaterpoliste, rukometaše i rukometašice, sve koji se bave borilačkim sportovima... Možda smo nekoga zaboravili, ali poenta je jasna - ne treba da nalazimo razlike, već da se ujedinimo i podržimo ih ka još većim uspesima.

Tek, neki su rešili da uporede da li je veći uspeh to što je Novak Đoković uzeo četiri uzastopne Gren slem titule ili to što je Nikola Jokić proglašen za MVP-ja ligaškog dela sezone u NBA ligi? To su dve potpuno neuporedive stvari, zbog kojih se ređaju poruke na društvenim mrežama.

Neki su imali svoje "favorite", ali je većina osudila poređenje i pozvala ih da se ujedine - Novače, Nikola, ponosni smo na vas.

Video: Otkrivamo na šta Jokić troši svoje milione: U štali ima bogatstvo, a za zver u garaži je dao mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    9. jun 2021 | 19:24

    To je bar lako. Najbolji teniser - Novak Đoković Najbolji košarkaš - Nikola Jokić Ne možete sabirati babe i žabe!

  • Lila

    9. jun 2021 | 17:46

    Savršeni obojica i još bolji ljudi. 💙💙

  • Momci

    9. jun 2021 | 17:45

    Njih dvojica se ne mogu uporedjivati, jedan igra solo igru drugi timsku, oba su super i brutalno dobri 👍👍👍👌👌👏👏👏👏🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA