≫ 

Najveća aukcija "Džordanki", početna cena od 500 do 100.000: Neke od njih je Majkl nosio na mečevima

Ono što je prodavnica igračaka za decu, ovo je za kolekcionare nekih od najunikatnijih parova patika u kojima je najbolji košarkaš svih vremena odigrao legendarne utakmice

  • 0

Patike "Air Jordan" spadaju među najpoznatije, najtraženije i najpopularnije na svetu.

Ime nose po najboljem košarkašu sveta Majklu Džordanu, za koga su i počele da se prave, a iako je prošlo 18 godina od kada je definitivno završio igračku karijeru, "njegova" marka patika se i dalje proizvodi i ljudi širom planete ih nose.

Ipak, nisu sve patike iz Džordanove kolekcije iste, tačnije postoje i one koje su deo njegove lične kolekcije koje je nosio i na terenu i van njega.

E, pa upravo aukcijska kuća "Kristi", verovatno najveća i najpoznatija na svetu, organizuje i najveću aukciju specijalnih i ograničenih izdanja "džordanki".

Na aukciji će biti ponuđeno 90 pari Džordanovih patika, a u zavisnosti od njihove posebnosti, unikatnosti ili nekih drugih parametara, početna cena će se kretati od 500 pa čak i do 120.000 dolara.

Ono što je jasno da su svi ti primerci vrlo dragoceni, samo su neki malo jedinstveniji u odnosu na druge, posebno oni koje je lično Džordan nosio na nekim legendarnim utakmicama.

Sve o ovoj najvećoj aukciji patika "Air Jordan", koji primerci su ponuđeni, zašto neki koštaju koliko koštaju i kada aukcija počinje možete saznati u videu na početku teksta.

Video: Otkrivamo na šta Jokić troši svoje milione: U štali ima bogatstvo, a za zver u garaži je dao mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA