≫ 

Miško Ražnatović pao u trans posle trojke Petruševa kojom je slomio Zvezdu

Burna reakcija prvog čoveka Mege

  • 1

Košarkaši Mege pobedili su Crvenu zvezdu 86:79 i izjednačili na 1-1 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

Mega je odlično počela meč i zahvaljujući veoma raspoloženom Malkolmu Kazalonu na kraju prve četvrtine imala čak 18 poena prednosti (35:18). Zvezda je imala spreman odgovor, zaigrala je agresivnije u odbrani, raspucali su se Ognjen Dobrić i Lengston Hol, pa je već do kraja prvog poluvremena napravila prekoret i došla do vođstva (45:46).

Sve to nije poremetilo domaće koji su dodatnu snagu dobili povratkom Filipa Petruševa na parket polovinom treće deonice, koji je veći deo meča presedeo na klupi zbog problema sa ličnim greškama.

Upravo trojkama Petruševa Mega je vratila vođstvo, a kada se razigrao i Marko Simonović stekla je dodatnu sigurnost i vođstvo od sedam poena pred poslednju četvrtinu.

Zanimljiva je bila situacija na minut pre kraja kada je Petrušev pogodio trojku za 80:73 kojom je prelomio meč. Tada je prvi čovek kluba Miško Ražnatović, inače poznat kao čovek koji je reaguje dok gleda meč, pao u trans.

Miško Ražnatović Printskrin: Arena sport



Mega je uspela da odgovori na Zvezdinu čvrstinu,sačuva vođstvo i zasluženo dođe do trijumfa.

Video: Prekid meča Zvezde i Mege: Jedan navijač morao da napusti halu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA