≫ 

Sale Đorđević naredne sedmice saznaje svoju dalju sudbinu u Virtusu, Italijani ga "šalju" u Partizan

Naš bivši selektor je nedavno osvojio Palakanestro sa ekipom iz Bolonje

  • 18
aleksandar đorđević Foto: MN Press

Nakon poraza u polufinalu Evrokupa, košarkaši Virtusa iz Bolonje "iskupili" su se svojim navijačima, pa i vlasnicima peharom u Palakanestru, gde su u finalu na apsolutno neverovatan način došli do trijumfa protiv Armanija rezultatom 4:0 u seriji. Posle "metle" koju je servirao svojim rivalima, Sale Đorđević ima zakazan razgovor sa čelnicima kluba naredne nedelje gde će se odlučivati o njegovoj daljoj sudbini.

Svakako je osvajanje pehara veliki uspeh za našeg nekadašnjeg selektora, a jedini problem je što mu vlasnici "za zub" uzimaju to što nije uspeo sa ekipom da se domogne mesta u Evroligi naredne sezone, iako je do serije sa Uniksom bio neporažen.

Poznati Korijere delo Sport nagoveštava da bi Saša Đorđević mogao da napusti Bolonju ovog leta, uprkos uspešnom završetku sezone. Ugledni list pominjao je Partizan i Uniks iz Kazanja kao eventualne alternative gde bi mogao da nastavi karijeru, pri čemu je za specijalizovani košarkaški portal Sportando potvrđeno da se neđe zaputiti ka Rusiji.

I sam Đorđević je prokomentarisao kako će tek sledeće nedelje više znati o svojoj budućnosti, ističući da je ponosan na rezultate ove sezone, uprkos svim nedaćama.

- Završili smo sa proslavom titule pre nekoliko dana, ali želimo da uživamo u plodu našeg uspeha. Sledeće nedelje ću se naći sa menadžmentom kluba, kako bih na miru porazgovarao o svemu, ali mislim da je rezultat koji smo postigli zajedno ove sezone evidentan - rekao je Đorđević.

Italijanski mediji svakako su "zagolicali" maštu navijačima Partizana, za koje se u poslednjih nekoliko nedelja vezivao i čuveni Željko Obradović, koji je nedavno u intervjuu za TV N1 naglasio da će do kraja juna doneti konačnu odluku.

Video: Simonović: Pokazali smo karakter i kako u stvari znamo da igramo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeks

    13. jun 2021 | 15:29

    Sa drzavnim parama i budzetom od 10-ak miliona sve mozemo! Prvo da vratimo Birču!

  • Sigi

    13. jun 2021 | 15:46

    Još jedna dezinformacija. Par formalnosti i Žoc se vraća u KKP.

  • Coach

    13. jun 2021 | 15:09

    Uh, kao zvezdas kako bih voleo da dodje u partizan. Da im konacno objasnimo neke stvari. Da bude jos sladje :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA