Direktor Bolonje o Teodosiću: "Ima izlaznu klauzulu za Evroligu, ali primanja mu ovde nisu mala"

Za sad je sigurno samo da će igrati za reprezentaciju na kvalifikacionom turnira za Olimpijske igre

  • 0
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Kao grom iz vedra neba je stigla vest da su CSKA i Anadolu Efes zainteresovani za srpskog plejmejkera Miloša Teodosića, a direktor Virtusa Luka Baraldi tvrdi da Teodosić može otići samo uz veliko obeštećenje, navodi Sportando.

Po svemu sudeći, vlasnici Virtusa nisu zadovoljni činjenicom da njihov klub neće ni naredne sezone igrati u Evroligi, tako da već rade na remontu ekipe.

Već se priča da je na izlaznim vratima trener Aleksandar Saša Đorđević, a zamena bi trebalo da stigne u vidu Serđa Skariola.

Kada je u pitanju budućnost Miloša Teodosića, generalni direktor Luka Baraldi je dao čudnu izjavu, prvo je pomenuo da igrač ima klauzulu vezanu za Evroligaške ekipe, ali i da će morati da razmisli o njegovim primanjima u Bolonji.

- On ima klazulu kada je u pitanju ekipa iz Evrolige, može da ode uz bitan otkup, ali mislim da je srećan u Bolonji i da može da završi karijeru ovde. Takođe mislim da će pre odlaska iz Virtusa morati da razmisli dva puta, njegova primanja ovde nisu mala i zato njegove ponude moraju biti specifične - rekao je Baraldi za Sportando.

Košarkaši Virtusa iz Bolonje su pobedom protiv Olimpije Milano u finalu osvojili prvu šampionsku titulu nakon 20 godina čekanja, a kao MVP finala je proglašen upravo Miloš Teodosić.

Izuzev ovog priznanja, Teodosić je takođe proglašen i za MVP-ja regularnog dela takmičenja Evrokupa gde je bio nosilac celokupne igre Virtusa.

Video: Delirijum u Bolonji: Cela hala skandirala Milošu Teodosiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA