≫ 

Zvanično: Aleksandar Đorđević više nije trener Virtusa!

Direktor kluba mu se zahvalio na svemu

  • 30
aleksandar đorđević

Foto: MN Press

Aleksandar Saša Đorđević i zvanično više nije trener Virtusa iz Bolonje! Iako je svom timu doneo titulu prvaka Italije, srpski stručnjak i slavni klub iz Bolonje su se rastali.

Već se uveliko pričalo da Đorđević neće nastaviti sa radom u Virtusu, koji na klupi želi Serđa Skariola, a Đorđevića su poslednjih dana povezivali i sa preuzimanjem Partizana.

Direktor Virtusa, Luka Baraldi zahvalio mu je na svemu što je uradio za klub, na 16. tituli u Italiji, kao i tituli u FIBA Ligi šampiona u finalu u Antverpenu 2019. godine.

- Hvala Saša, hvala na zadovoljstvima i zajedničkim pobedama koje smo ostvarili zajedno. Noć u Antverpenu i osvajanje 16. titule neizbrisiva su sećanja, koja će zauvek ostati u istoriji ovog slavnog kluba. Ceo klub želi da ti zahvali na strastvi sa kojom si se suočavao u tvojoj kući u Virtusu i želi ti sve najbolje u profesionalnoj budućnosti - stoji u pismu koje je potpisao Luka Maraldi, direktor Virtusa.

Video: Tresla se Arena od ovacija Grobara za Đorđevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Put pobjednika

    15. jun 2021 | 14:37

    Dobro dosao legendo u Instituciju i zajedno u borbu protiv ZLA koje nam se namece.Dosta je Srbiji laznih prvaka koji nas sramote sirom evrope,,dodji na mjesto uspjeha da se srbija ponovo ponosi a ne da se stidi koga salje u evropu..

  • Igor Obrenovac

    15. jun 2021 | 14:57

    Dodji Sale dodji vamo, da idea pantere proteramo

  • nino

    15. jun 2021 | 14:44

    Igrac ok ali trener na zalost nista.Izvinite bunkerasi jer vasi tudjmanovci su za vas uvek najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA