Milica Dabović o Jokiću: Čudan neki tip...

Bivši kapiten ženske košarkaške reprezentacije kratko se osvrnula na odluku asa Denvera da ne igra za Orlove

  • 21
Nikola Jokić, Milica Dabović Foto-montaža: Marko Jovanović, MN Press

Odluka Nikole Jokića da ovog leta ne igra za reprezentaciju Srbije, ugasila je nade mnogih navijača u našoj zemlji da bi Orlovi mogli do zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Igor Kokoškov će morati bez MVP-ja NBA lige u pohod na obezbeđivanje olimpijske vize, a nadamo se posle i na Igrama u Tokiju.

Jokić je istakao da i pored velike želje nije u mogućnosti da nastupa za reprezentaciju, a ta odluka razbesnela je srpske navijače, koji kao kontraargument potežu odluku Luke Dončića da igra za Sloveniju, iako je imao podjednako napornu sezonu kao Jokić.

Mnogi su razočarani, mnogi ovo nisu očekivali, ali ima i onih koje odluka Jokića nije iznenadila.

Među njima je očigledno i Milica Dabović, bivši kapiten ženske košarkaške reprezentacije, koja je sa Srbijom osvojila zlato na Evropskom prvenstvu 2015.

- Čudan neki tip - bilo je sve što je Dabovićeva rekla Meridiansportu za Jokića na pitanje o odluci da ne igra za reprezentaciju ovog leta.

Video: Otkrivamo na šta Jokić troši svoje milione: U štali ima bogatstvo, a za zver u garaži je dao mnogo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    16. jun 2021 | 12:54

    E moj Nikola, da ti Milica Dabović kaze da si čudan...

  • Pp

    16. jun 2021 | 13:07

    Realno je tako. Novicki, Gasol, Skola i drugi mnogo veći igrači od Jokića su svake godine igrali za svoje reprezentacije, pa čak i kad su napunili po 40 godina, a on jednostavno nije patriota niti ima sportskog žara u sebi, prosto mu se sve svodi na pare. Dokaz su i reakcije Dončića koji jedva čeka da se pridruži svojoj reprezentaciji. Ne treba više nikad da ga pozovu jer ne zaslužuje da prlja srpski dres. Neka nastavi da se bori za amerikance.

  • lepi

    16. jun 2021 | 13:20

    evo je ova opet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA