≫ 

Posle Jokića još 2 srpska NBA igrača odjavila reprezentaciju! Kokoškov: "Žao mi je, poštujem odluku"

Neće biti ni Pokuševskog i Smailagića u taboru Orlova

  • 91

Srbija ovog leta neće biti kompletna. Najpre je Nikola Jokić najavio da se neće odazvati ovog leta, jer mora da se oporavi od naporne sezone, a selektor Kokoškov je otkrio da Jokić neće biti jedan NBA igrač na koga srpski tim neće moći da računa.

U pitanju je Aleksej Pokuševski, zvezda u usponu Oklahome, koga su mnogi želeli da vide u reprezentaciji. Uz njega, ni Alen Smailagić takođe neće biti na raspolaganju selektoru.

- Jesmo u stalnom kontaktu, nažalost odlučio je da se posveti svojoj fizičkoj spremi za sledeću sezonu. Žao mi je, mislim da bi igrač takvog talenta mogao mnogo da nauči i napreduje uz ove momke, ali poštujem njegovu odluku. Takođe i Smailagić, biće usredsređen za sledeći njegov posao i narednu sezonu i obojici želim sve najbolje - rekao je selektor Kokoškov.

Video: Kokoškov se nada da će ubediti Jokića: Ređaju se otkazi NBA igrača u taboru Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nest

    16. jun 2021 | 14:12

    Sve razumem, nije lako igrati sa onim grdosijama u NBA ali nekada su sportisti ovo dozivljavali kao nesto maltene licno, bila je sramota ne odazvati se i ne igrati za svoju zemlju. Uzivajte vi u USA i ne vracajte se :)

  • Косингас

    16. jun 2021 | 14:30

    Питам се само, како Лука Дончић није потрошен и уморан. Како он има жељу да игра за Словенију, а ове наше примадоне баш брига за отаџбину Србију.

  • Smesno

    16. jun 2021 | 14:28

    Sta nam znaci njegova MVP nagrada kad ne zeli da igra ze reprezentaciju. Razumem ga, ali i on treba da razume sve Srbe na ovom svetu. Cele sezone ga pratim i budim se nocu da ga gledam, a kad je najpotrebnije on ne zeli da igra. Kako Bogdan moze a jos igra sa Atlantom. Stidi se Jokara, bio si mi heroj, sad si obicna p....!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA