≫ 

Jokić stigao u Srbiju, odmara u Somboru i tera konje na hipodromu

Kamere RTS-a uslikale najboljeg košarkaša NBA lige

  • 74
Nikola Jokić

Printskrin: RTS/Aron Čuvardić

Najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić stigao je Srbiju i došao u svoj rodni Sombor.

Kako je Nikola veliki zaljubljenik u konje, prva destinacija bila mu je bio somborski hipodrom, gde je provozao svog konja jednosedom i opustio se posle dugog puta.

Nikola nije želeo da daje izjave za medije, a prema informacijama RTS-a koji ga je snimio u Somboru se priprema svečani doček za MVP-ja.

Podsetimo, Jokić je ranije danas obavestio javnost da ovog leta neće igrati za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Selektor Igor Kokoškov je najavio je razgovor sa članom prve petorke NBA lige, a neće morati da se muči da ga traži jer je Jokić u rodnom Somboru.

Video: Kokoškov: Žao mi je, poštujem odluku Posle Jokića još 2 srpska NBA igrača odjavila reprezentaciju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. jun 2021 | 21:41

    Neka bude jos 10 puta MVP, ali i na proslom takmicenju je i igrom i ponasanjem unazadio i obrukao zvanicno jos uvek najbolju reprezentaciju svih vremena. E sada je nas problem sto dnevnik zapocinje Jokicem, sto se u svim novinama prave hvalospevi o njemu. Tu ste Vi novinari najkrivlji...i jos nesto...jedan je Djokovic, jedan je Ronaldo, jedan je Doncic, jedan je Divac...on im nikada nece biti ni do kolena...

  • Brundo

    16. jun 2021 | 23:01

    Sta rekoste pre neki dan, veci od Djokovica?Haha.Ja gledam odbojkase i odbojkasice u Ligi Nacija jer su to zasluzili.Kad se ovde objavi vest o njima jedva da skupe 2-3 komentara a uvek se odazovu da igraju za Srbiju.

  • Vuk

    16. jun 2021 | 21:03

    Pravo njegovo, kao i Novaka Đokovića, Noletu Srbija NIŠTA nije dala i pomogla, a IPAK BRANI BOJE SRBIJE. Srbija treba da mu se KLANJA DO ZEMLJE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA