≫ 

Nikola Jokić otkazao sopstveni doček u Somboru: Neće pred sugrađane posle otkazivanja reprezentaciji

MVP NBA lige se ipak neće pojaviti pred svojim sugrađanima u petak

Nikola Jokić Foto: Nikola Tomić

Grad Sombor planirao je organizaciju dočeka Nikoli Jokiću u petak od 20.00 u njegovom rodnom gradu povodom osvajanja titule MVP-ja NBA lige, ali je košarkaš Denvera sa svojom porodicom odlučio da ga otkaže, javlja RTS.

Podsetimo, Javni servis je dan ranije snimio Jokića u Somboru kako tera konje na hipodromu, a sve to desilo se u danu kada je saopštio da se neće odazvati reprezentaciji ovog leta, što je razbesnelo navijače Srbije, koji su ga očekivali u timu za Olimpijske igre, sa kojim bi Orlovi bili i kandidat za zlatnu medalju.

Jokić je u Sombor došao u sredu, kada je i saopštio da zbog umora neće igrati za reprezentaciju i da mu je potreban oporavak posle naporne sezone u Denveru gde je odigrao sve utakmice.

- Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti - rekao je Jokić Tanjugu.

Interesantno je da ovu informaciju nisu znali selektor Kokoškov i ostali saigrači, jer su na konferenciji za medije bili zatečeni, a selektor je rekao da neće s Jokićem komunicirati preko medija, već da će se čuti s njim, uz nadu da će ipak uspeti da ga ubedi da on igra za Orlove ovog leta.

Video: Kokoškov se nada da će ubediti Jokića: Ređaju se otkazi NBA igrača u taboru Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dare

    17. jun 2021 | 19:28

    Da odmori??? Pa legendo imas mjesec dana za odmor..Ja kao konj radim na gradjevinu po citav da i ne mogu na odmor..Sport se igra za publiku..Privilegija je igrati za svoju zemlju.. Iz Crne Gore sam i pratim i volim Srbiju a tebe vise ne pratim jokicu

  • Marko

    17. jun 2021 | 19:35

    Sta se zanosite njegovim uspesima..Covek gleda samo sebe. Proslo je vreme Djordjevica, Divca , Danilovica...

  • Olimdar

    17. jun 2021 | 15:43

    Jednostavno zaboravite na Jokića i ne davajte mu medijskog prostora jer ga ovakvim ponašanjem nezaslužuje. Može on biti najbolji igrač planete ali mora biti prvo čovek i patriota. Bravo ua Luku Dončića on se opredelio za Sloveniju i ako je srbin i njih poštuje za njih igra to je karakter i prava ljudina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA