≫ 

Marko Simonović u emisiji "Pitali ste": O dizanju ukradenog pehara, koju pesmu naručuje u kafani...

Ovog petka gost emisije "Pitali ste" je košarkaš Crvene Zvezde Marko Simonović

  • 4

U emisiji Telegraf tv-a "Pitali ste" sada imate mogućnost da saznate o poznatima sve što vas je oduvek zanimalo. Odgovori na sva vaša pitanja iz njihovih života stižu na Telegraf tv svakog petka.

Ovoga puta nam je gost bio košarkaš Crvene zvezde, Marko Simonović, koji nam je otkrio mnoge interesantne momente iz bogate karijere.

Ispričao nam je koji trenutak u karijeri izdvaja kao onaj kada mu je najviše skočio adrenalin, ko je najduhovitiji saigrač sa kojim je igrao, da je ostao u odbojci da li bi bio podjednako uspešan kao danas u košarci, kako mu ide biznis sa odećom za decu i otkud on baš u njemu, da li je ikada pomišljao da odustane od košarke, da li bi danas drugačije reagovao u situaciji finala protiv Partizana kada je podigao pehar, koju pesmu poruči u kafani, čime će se baviti kada prestane da igra profesionalno košarku, kako se snalazi u ulozi oca, kao i da li razmišlja da u Zvezdi završi karijeru.

Odgovore na sva vaša pitanja potražite u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA