≫ 

Stefan Đoković - zapamtite ovo ime! Novakov mali bije forhend kao mator, tata oduševljen naslednikom

Šestogodišnji naslednik našeg najboljeg tenisera "odradio sparing" sa slavnim ocem na Majorci

  • 7
novak đoković

Foto: youtube/Djoker Nole

Sunce Majorke ogrejalo je Novaka Đokovića posle trijumfalnog izleta na Roland Garosu, Baleari su nova destinacija svetskog kralja tenisa, tu će i tempirati formu za Vimbldon, a uz njega je, da užitak bude potpun, i njegov naslednik Stefan.

Otac i sin su danas sparingovali, Nole već sad može da odradi i solidan trening sa svojim naslednikom koji, kako se može videti, već sada poseduje zavidnu motoriku udaraca i talenat koji ga jednog dana može odvesti u tenisko sazvežđe.

Bekhend, forhend, smeč, pa "bacanje koske" sa tatom, široku lepezu poteza malenog Stefana pod budnim okom svog slavnog oca, mentora, njegovog najvećeg fana, ispratili su i teniski zaljubljenici, znatiželjnici, koje je Nole s vremena na vreme animirao da se aplauzom uključe u ovaj spektakl.

Pogledajte u videu ispod kako šestogodišnji Stefan, buduća zvezda svetskog tenisa, bije lopticu i uživa u igri sa svojim "matorim".

Video: Tooooo, bolji je od tate: Novakov sin igrao tenis na Dorćolu, Đoković ga bodrio sa klupe

Video: Urnebesno slavlje Stefana Đokovića posle poena Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA