≫ 

Derik Vilijams opcija Zvezde za sledeću sezonu, veza je Dejan Radonjić

Amerikanac je prethodnu takmičarsku godinu proveo u Valensiji

  • 8
derik vilijams

Foto: MN Press

Derik Vilijams (30), američki košarkaš, jedan je od igrača koji se našao na radaru Crvene zvezde, prenosi Hristos Harpidis, novinar grčkog portala "Totalbasket".

Vilijams je već niz sezona kadar nekolicine evroligaških ekipa, poslednju sezonu proveo je u Valensiji, pre toga u Fenerbahčeu i Bajernu - gde je radio pod komandom aktuelnog trenera Zvezde Dejana Radonjića.

Upravo to poznantsvo i minula saradnja sa crnogorskim stručnjakom može biti ključ da Zvezda ovog leta u Amerikancu dobije izuzetno kvalitetno pojačanje na poziciji "četiri".

Prema navodima grčkog portala, Zvezda nije jedini klub koji se interesuje za bivšeg NBA igrača, koji će, sasvim sigurno, biti atraktivna opcija kao pojačanje za mnoge timove ovog leta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    18. jun 2021 | 09:38

    Kad se setim za vreme zutih dok smo imalii milione koje smo mi strance dovodili veselog iz slovana boa iz druge turske lige vranjesa i ostale i imsli rezultate u toj evropi, ovi od kada igraju evroligu svake godine dovode iz evrolige igrace i nista ne mogu da urade😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Filip

    17. jun 2021 | 23:53

    Celo milionce pa dolazim. Ajde drzavo.

  • Iskusan delija

    18. jun 2021 | 00:56

    Pa šta se čudite pa dobar igrač vredi milion!!! Dosta nam Čović i limar dovode igrače koje niko neće na rehabilitaciju u našu košarku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA