≫ 

Zvezda dobila ogromno pojačanje, Ražnatović potvrdio dolazak Ivanovića među crveno-bele!

Sjajni plej je dogovorio prelazak u tabor ABA šampiona

  • 28
NIKOLA IVANOVIC Foto: MN Press

Lider i ponajbolji igrač podgoričke Budućnosti Nikola Ivanović, na pragu je prelaska u tabore velikog rivala - Crvene zvezde.

Ovu informaciju potvrdio je portal Mozzart sport, koji nezvanično saznaje da je Ivanović dogovorio saradnju sa ABA šampionom i da će od naredne sezone biti možda i najzvučniji dodatak u rosteru Beograđana.

U međuvremenu se oglasio i agent igrača Miodrag Ražnatović koji je "tvitom" u svom stilu, zagonetkom, otklonio sve dileme - Ivanović je novi igrač Zvezde.

- Vreme je za početak serije koncerata Azre na Kalemegdanu!... Malom - napisoa je Ražnatović, napavivši paralelu između lidera Azre Branimira Džonija Štulića i Zvezdinog novog pleja, Džonija Ivanovića.

Ivanović na Mali Kalemegdan stiže kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa šampionom Crne Gore.

Crnogorski reprezentativac će tako napustiti matični klub u kojem je, sa jednim prekidom, bio prisutan deset godina. Na startu karijere u među "Plavima" sarađivao je sa Dejanom Radonjićem.

Ivanović je upravo u duelima sa Zvezdom proteklih godina, u ABA sudarima za prevlast na Jadranu, pružao najbolje i najzrelije partije, rešavao utakmice, pa je i tada mnogim navijačima beogradskog kluba postao "omiljeno buduće pojačanje".

Jedan je od najzaslužnijih za ABA titulu Budućnosti 2018. godine upravo posle finalne serije sa Zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    18. jun 2021 | 18:51

    Dobrodošao.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    18. jun 2021 | 19:07

    Реално, хоће да игра ЕЛ...Ако дође..милогорци ће полако да тону као титаник, а фрање се боре за опстанак..тако да Звезда му је једина исправна опција

  • Djukanovic

    18. jun 2021 | 18:50

    Napred Zvezdo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA