≫ 

Zvezda potvrdila potpis Ivanovića, obelodanila dužinu ugovora vrsnog plejmejkera

Crnogorski košarkaš Nikola Ivanović novo je pojačanje Crvene zvezde

  • 16
nikola ivanović

Foto: ABA/Crvena zvezda mts

Jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima, Nikola Ivanović, potpisao je u petak u večernjim časovima dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele kojima predstoje u takmičarskoj sezoni 2021-2022 borbe na 4 "fronta".

Zvezda je u saopštenju obavestila navijače o novom organizatoru igre, dobro poznatom svim ljubiteljima košarke.

- Nikola Ivanović je visok 190 centimetara, rođen je 19.februara 1994.godine u Podgorici gde je napravio prve košarkaške korake u KK “Džoker”. Nakon sezona u Mornaru i Budućnosti, prelazi u KK Mega Leks, a prvi inostrani angažman imao je u atinskom AEK-u i italijanskoj Orlandini. Povratkom u Podgoricu 2017. godine preuzima ulogu prvog organozatora igre KK Budućnost i crnogorske reprezentacije, a svoj kvalitet pokazivao je u takmičarski najtežim i najizazovnijim utakmicama počev od Evrolige, preko ABA lige i domaćeg šampionata.

 

Zvezda je podsetila da je Ivanović neke od svojih najboljih partija odigrao upravo protiv Zvezde.

- Među nekim od najboljih utakmica koje je odigrao u prethodnim sezonama, tokom kojih je osvojio ABA ligu i nastupao u Evrokupu i Evroligi, i na kojima je pokazao svoj veliki kvalitet, neke su bile upravo protiv Crvene zvezde u koju prelazi sa ciljem da napravi dalji iskorak u svojoj karijeri. KK Crvena zvezda želi puno sreće i uspeha Nikoli Ivanoviću u najvećem izazovu koji ga očekuje u dosadašnjoj karijeri i nastupima za naš klub - rečeno je sa Malog Kalamegedana.

Video: Košarkaši Zvezde osvojili 21. titulu u klupskoj istoriji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA