≫ 

"Luka, dobrodošao u tvoju Zvezdu": Šampion ABA ozvaničio drugo pojačanje u jednom danu

Bivši kapiten u starom jatu

  • 15
luka mitrović

Foto: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda u jednom danu završio je potpise sa dvojicom igrača koji će u narednoj sezoni biti važan oslonac u ekipi Dejana Radonjića, i obojica stižu iz redova podgoričke Budućnosti - Luka Mitrović i Nikola Ivanović.

Zvezda je u toku večeri ozvaničila oba dolaska.

- Nekadašnji kapiten i jedan od najtrofejnijih igrača KK Crvena zvezda Luka Mitrović vraća se u klub u kome je ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri. Luka Mitrović je potpisao u petak uveče sa Crvenom zvezdom dvogodišnji ugovor, a svojim povratkom donosi kvalitet, ali i veliko iskustvo koje je sticao igrajući za naš klub takmičarski izuzetno značajne i važne utakmice tokom višegpdišnjeg boravka na Malom Kalemegdanu - piše u saopštenju crveno-belih.

Sada već 28-godišnji krilni centar rodom iz Novog Sada nakon Hemofarma, proveo je u Crvenoj zvezdi čak 5 sezona (2012-2017) i tokom tog perioda osvojio je tri ABA lige, tri šampionata Srbije i četiri Kupa Radivoja Koraća, ali i stekao status kapitena Crvene zvezde.

 

Mitrović je iz Zvezde prešao u Bamberg, igrao je i za Manresu, Hapoel iz Jerusalima, a deo protekle sezone proveo je u podgoričkoj Budućnosti sa kojom je igrao finale ABA lige i bio jedan od najboljih igrača tog tima u završnim utakmicama protiv Crvene zvezde.

- Luka Mitrović se vraća na mesto na kome se najbolje oseća, koji zna šta znači nositi dres Crvene zvezde i koji najbolje zna šta znači reč "kuća" . Luka, dobro došao u tvoju Crvenu zvezdu - poručili su iz zvezde.

Video: Košarkaši Zvezde osvojili 21. titulu u klupskoj istoriji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шумадинац

    18. jun 2021 | 21:43

    Ако у Србији не постоји клинац од 20 година који игра на нивоу Митровића онда кошарка више не треба да се игра у овој земљи. Срамота је да ми у подмладку немамо играча оваквог квалитета па доводимо ветеране

  • Miško

    18. jun 2021 | 22:13

    Au Čovke,ostavi im makar Šehovića.Sledeći je Danilo Nikolić 🤣🤣🤪🤪

  • Žoze

    18. jun 2021 | 21:31

    Kakvi dvoličnjaci!? Sada ga ne pljujete! Sada se Mitrovic vratio u njegovu zvezdu!!! Odvratno! A verovatno ni Ivanovic nije više "Milogorac"! Pravi Čovic licemeri....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA