≫ 

Zvezda rešila da dovede "sve" u jednom danu, reprezentativac Srbije nova "meta" crveno-belih

Aleksa Avramović u pregovorima sa srpskim evroligašem

  • 3
aleksa avramović

Foto: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda krenuo je u totalnu ofanzivu u cilju jačanja igračkog kadra. Dvojac je već stigao na Mali Kalemegdan, Nikola Ivanović i Luka Mitrović, iz FMP-a je vraćen Stefan Lazrević, a novo ime koje se pojavilo kao kandidat za dopunu rostera je niko drugi do srpski reprezentativac Aleksa Avramović!

Navodno, Zvezda je u pregovorima sa igračem koji je doživeo veliki uspon u karijeri u poslednje dve godine, zaslužio i reprezentataivni status, i u dresu nacionalnog tima pružao sjajne partije u kvalifikacijama.

Avramović je minulu sezonu proveo u Estudijantesu, pre toga u Unikahi, a kako javlja košarkaški novinar Luka Dalesandro, Aleksa je sada u poodmaklim pregovorima sa crveno-belima.

 

Aleksa se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije u Atini na "Akropolis Kupu", danas je doprineo pobedi Srbije nad Portorikom, i selektor Kokoškov ozbiljno računa na njega na kvalifikacionom turniru za Tokio. Avramović je, podsetimo, pre internacionalne karijere u Srbiji igrao za Borac Čačak i OKK Beograd.

Može se već sada zaključiti da zvezda vuče poteze koje je i najavila pre kraj minule sezone, a to je da će se u narednoj takmičarskoj godini, i ubuduće, više oslanjati na "domaći proizvod", odnosno na najkvalitetnije igrače iz regiona, a manje na strance.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA