Željko Obradović u transu pevao Partizanovu pesmu: Ludnica na svadbi Kićanovićevog sina

Sve to u danu kada je demantovan njegov dolazak u crno-beli tabor, bar za sada

  • 25
Željko Obradović u transu pevao Partizanovu pesmu: Ludnica na svadbi Kićanovićevog sina Printskrin: Instagram/Tegeltija Vladan/TvPartizan

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Željko Obradović dogovorio sve uslove sa Partizanom i da će postati novi trener crno-belih. Međutim, iz kluba su požurili to da demantuju i sportski direktor Zoran Savić izjavio je da su pregovori i dalje u toku, ali da ništa nije konačno dogovoreno.

Navijači crno-belih svakako su već na vrhovima svojih prstiju i voleli bi da se legenda Partizana vrati na staro mesto. Međutim, može se reći da je za to vreme Žoc potpuno opušten i da uživa u odmoru kojem se polako bliži kraj. Za razliku od pristalica Partizana, koji bi najviše voleli kada bi se sve rešilo koliko danas.

Iskusni stručnjak je bio jedan od glavnih gostiju na svadbi sina legendardnog košarkaša Dragana Kićanovića, koji ga je doveo na klupu crno-belih sada već davne 1992. godine, kada je sa crno-belima osvojio Kup šampiona. Može se videti da je Žoc napravio sjajnu atmosferu i da je u potpunosti uživao u događaju i zapevao Partizanovu pesmu.

Čačanski trener je mnogo puta istakao da je Kićanović neko bez čije vizije sigurno ne bi tako rano kročio u trenerske vode. Samim tim, pitanje je da li bi u tom slučaju došao do visina na kojima se našao u toku karijere.

Video: Presrećni MVP nakon trke pomazio svog konja na hipodromu u Somboru, poklonio se i džokeju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    20. jun 2021 | 10:38

    To je prava ljubav ! Nikakvi interesi.

  • Елзет

    20. jun 2021 | 10:54

    Права глодарска свадба уз музику дубровачких трубадура ... А нема везе Фрањовци ви сте ваши традиционале д домобрани...

  • Aleksandar

    20. jun 2021 | 11:27

    Kapa dole za legende.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA