Lejkersi smenili glavnog kondicionog trenera: Previše povreda ove sezone Nini uručile otkaz

Dva najbitnija igrala Dejvis i Džejms propustili 66 utakmica regularnog dela sezone

  • 0
Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

Nina Hsije, bila je prva žena koja je postala glavni kondicioni trener jednog šampionskog tima pre godinu dana, a inače je radila za Lejkerse od 2010.

Međutim, Lejkersi nisu imali uspešnu sezonu – eliminisani su u prvoj rundi plej-ofa, a prilično ubedljivo su ih porazili Finiks Sansi. Jedan od ključnih razloga za to su povrede, zbog kojih su Lejkersi u drugoj polovini regularnog toka sezone bili veoma oslabljeni.

Povređeni su bili Entoni Dejvis (prepona), Kentejvijus Kaldvel-Poup (levo koleno), Aleks Karuzo (skočni zglob), Lebron Džejms (desni skočni zglob) i drugi. Dve najveće zvezde, Džejms i Dejvis, ukupno su propustili 66 utakmica regularne sezone.

Sezona na izmaku počela je samo dva meseca po završetku finalne serije plej-ofa za sezonu 2019/2020. u „mehuru“ Orlanda.

Mnogo je povreda viđeno u doigravanju, a mečeve su propuštali mnogi Ol-star igrači: Kajri Irving, Džejms Harden, Entoni Dejvis, Džamal Marej, Majkl Konli, Džejlen Braun, Donovan Mičel, Kris Pol, Žoel Embid i Lebron Džejms.

Video: Lebron Džejms majstorski ukrao loptu i zverski zakucao: Nazire se NBA šampion, Lejkersi poveli 3:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA