Kokoškov pun pohvala za ekipu: "Igramo jedan za drugog, nesebično, momci su pravi"

Selektor košarkaša imao je šta da vidi os svojih momaka u Atini

  • 0
igor kokoškov Foto: MN Press

Tri pobede, tri ubedljive pobede, i rutinski osvojeno prvo mesto na "Akropolis kupu" u Atini, raduju selektora srpskih košarkaša Igora Kokoškova pred zalet koji sledi na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Srbija je u meču za prvo mesto u nedelju savladala Grčku, uz vrhunsko timsko izdanje, iz kojeg su se ponovo napadački najviše istakli Avramović i Dobrić sa po 18 poena.

Posle meča Kokoškov nije isticao pojedince, sipao je pohvale za čitav tim, za zalaganje, želju, energiju, kvalitet...

- Čestitke momcima, njima idu zasluge uvek. Identitet ove grupe, uvek smo tako igrali, dugi niz godina. Borbenost, pristup, fizikalnost, profesionalizam i energija koja se nikada nije dovodila u pitanje. Mi smo to uvek kontrolisali, visoku energiju i motiv nikad nije izostajao. Večeras smo imali dosta izgubljenih lopti, nismo odgovorili na njihove fizikalije, 12 izgubljenih u prvom poluvremenu. Raduju asistencije, igramo nesebično. Igramo jedan za drugog. Dobra energija. Pričao je o tome i Saša Đorđević kao selektor. Momci su pravi. Ponosan sam sa tog aspekta - izjavio je Kokoškov posle trijumfalnog završetka tradicionalnog kupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA