≫ 

"Molim navijače za strpljenje": Ostoja Mijailović o dolasku Obradovića, zagolicao je maštu Grobara

Predsednik Partizana je osetio potrebu da se oglasi povodom vesti o dolasku Žoca na mesto trenera crno-belih

  • 25
Ostoja Mijailović Foto: ATA Images

Predsednik košarkaškog kluba Partizan poslao je poruku navijačima crno-belih, obratio se ujedno i celokupnoj javnosti, povodom vesti o dolasku Željka Obradovića na mesto trenera najtrofejnijeg srpskog kluba.

Informacija koju je plasiralo nekoliko medija, da je slavni trener dogovorio dolazak u Partizan, ispostavila se kao neistinita, što je istog dana i potvrdio sportski direktor kluba Zoran Savić.

On je rekao da kontakt sa Obradovićem postoji, ali da je posao daleko od realizacije, mada su pristalice Partizana uveliko već počeli da slave dolazak velikog Žoca.

Tim povodom se oglasio i Mijailović koji je očito osetio potrebu da pojasni situaciju o gorućoj temi koje se dotakao čak i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Molim javnost i navijače za strpljenje. Pojedini tekstovi koji su objavljeni u medijima jednostavno nisu dobronamerni i profesionalni prema KK Partizan. Onog trenutka kada klub donese odluku i angažuje trenera, o tome će bez odlaganja obavestiti javnost - poručio je prvi čovek crno-belih.

Video: Obradović: Zadovoljan sam odlukom da napravim pauzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    21. jun 2021 | 00:18

    Nebojsa gazi ovo, napred Zvezdo zgazi ih sve,!!!

  • G

    21. jun 2021 | 02:04

    Zeljko, najveci treneru u istoriji evropske kosarke, ikono nasa, cekamo te rasirenih ruku da pokorimo evropu ponovo! Malo nam je falilo 2010, malo nam je falilo 1998, to malo si ti, ti koji si najveci od najvecih, ti si taj koji ce nas opet odvesti u besmrtnost kao nekada.

  • RSK

    21. jun 2021 | 01:45

    Nije lud da mu ti budeš glavni. Nadam se da ćeš ti otići, a to bi bilo najbolje rešenje za PARTIZAN. Obradović je živa legenda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA