Evroliga najavila povratak Željka Obradovića: Legenda i šampion se vraća 12. jula

Gostovanje na trenerskoj klinici ili aganžman na klupi nekog tima?

  • 16
ZELJKO OBRADOVIC Foto: MN Press

Još se ne zna u kom svojstvu, ali je činjenica da se srpski trener Željko Obradović 12. jula vraća u Evroligu posle godinu dana pauze!

Tu vest objavilo je Udruženje trenera Evrolige koje nije ulazilo u detalje, te se otuda i ne zna pozadina povratka, mada ne bi bilo iznenađenje da je u pitanju samo najava "gostovanja" na njihovoj trenerskoj klinici.

Doduše, njihova vest izazvala je veliki broj komentara navijača koji popularnog Žoca sele u Partizan, ali i prizivaju da se vrati u Fenerbahče, te na taj način i zvanično ponovo bude član Evrolige.

Već danima unazad se priča da je Obradović navodno blizu dogovora sa Partizanom koji bi, prema najavama iz Grčke, od sledeće godine mogao da dobije dugoročan ugovor sa Evroligom.

Crno-beli će ove sezone igrati u Evrokupu, jer su dobili specijalnu pozivnicu, a o mogućem povratku Obradovića pričao je i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

- Molim javnost i navijače za strpljenje. Pojedini tekstovi koji su objavljeni u medijima jednostavno nisu dobronamerni i profesionalni prema KK Partizan. Onog trenutka kada klub donese odluku i angažuje trenera, o tome će bez odlaganja obavestiti javnost - poručio je prvi čovek crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coach

    21. jun 2021 | 14:37

    Zeljko i zoran savic svojim uticajem otvaraju vrata za EL partizanu. Mislim da ina vest grckog portala od jutros nije bas glupost. Obojica imaju ogroman uticaj u EL

  • Ilija

    21. jun 2021 | 14:09

    Sto li su se delije toliko uplasile, pa o da dodje nece igrati on nego igraci. Jaooooooo crvendaci. Svasta.

  • Jović

    21. jun 2021 | 14:37

    Pošto je Evroliga najavila,ništa od JSD-a. To bi onda trebalo da najavi RAZVOJNA BETON LIGA HUMSKE ULICE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA