Pokuševski i Smailagić "odjavili" reprezentaciju zbog treninga, pa pobegli u izlaske sa devojkama

Košarkaši iz naše zemlje istakli su da ovo leto hoće da iskoriste da se pripreme za narednu sezonu

  • 34
Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić

Foto: Instagram/17_poku, smajli_9

Nacionalna reprezentacija Srbije suočena je sa velikim brojem "otkaza" za nastup na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju, a ništa bolja situacija se ne nazire ni kroz mesec dana, kada će početi nadmetanje najboljih košarkaša u glavnom gradu Japana. Pored Nikole Jokića, čiji je otkaz najviše podelio sportsku javnost u našoj zemlji, ne su za sada rekli još Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić, dok Bogdana Bogdanovića zbog nastupa u finalu Istoka u NBA ligi nećemo gledati u glavnom gradu Srbije.

I dok su ostali kao košarkaši kao razlog izostanka naveli povrede, Pokuševski i Smailagić su tvrdili da će ovo leto iskoristiti za napredovanje i trening, kako bi se što pre pripremili za narednu sezonu u NBA ligi. I dok Alekseja sigurno čeka nastavak u Oklahomi, to se ne može reći za Alena sa kojim je Golden Stejt raskinuo ugovor.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jacqueline (@j_faron21)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pokusevski Aleksej (@17_poku)

 

Međutim, na samo sedam dana pred početak kvalifikacionog turnira u Beogradu, budno oko kamere uhvatilo je i jednog i drugog, kako u večernjim satima provode vreme sa svojim lepšim polovinama. Igrač Golden Stejta nalazi se u Beogradu sa svojom američkom devojkom, Žakelin, dok se Aleksej nalazi negde na obalama mora, najverovatnije u Grčkoj, gde je proveo najveći deo svog detinjstva.

Prema snimcima koji se mogu na videti na Instagramu, i jedni i drugi se ludo zabavljaju i ne razmišljaju previše o košarci. Istina je da su iza jednog i drugog veoma naporne sezone i da je neophodno određeno vreme za regeneraciju, ali isto tako je tačno da nova takmičarska godina u NBA ligi startuje tek u novembru, te da bi i za to bilo dovoljno vremena da su prihvatili reprezentativni poziv Igora Kokoškova.

Nekako su otkazi dva mlada srpska košarkaša ostali u senci poruke Nikole Jokića da neće igrati za nacionalni tim, ali jasno je da će i bez njih naš roster biti dodatno oslabljen. Iako mladi, imaju minute igranja u najjačoj ligi na svetu, što može da bude presudno kada se dođe u prelomne momente utakmice. Nadamo se da će na Olimpijskim igrama, sreća ostati na našoj strani.

Video: Kokoškov: Žao mi je, poštujem odluku Posle Jokića još 2 srpska NBA igrača odjavila reprezentaciju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    22. jun 2021 | 15:31

    nase kolektivno drustvo je otislo..nit ima srbstva nista..zato cemo kad tad mislim to u brzo biti svi izpod sljive..nikad vise zvati sve u srbiju plokirati..doncic gori za slovonju..nas kaze zena trudna. ljudi su na teren u ratu bili a zene trudne..mismo otislo daleko..sem noleta nista vise od nas..

  • Milan

    22. jun 2021 | 16:23

    Al su nasli domacice...

  • Njaah

    22. jun 2021 | 16:28

    Jaki kosarkasi,pa da se sekiramo...Gudura je za njih klasa :) :) :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA