≫ 

Dolaze nam Micić, Kalinić i Teodosić! Prijaće da čujemo aplauze: Kokoškov diže atmosferu pred turnir

Sutra naše momke čeka duel sa Meksikom od 20.00 časova

  • 1
Košarkaška reprezentacija Srbije, Igor Kokoškov, Miloš Teodosić Foto: MN Press

Nakon osvojenog Akropolis kupa u Grčkoj, reprezentacija Srbije nema razloga da bude nezadovoljna učinjenim. Naši momci podizali su igru iz meča u meču i na kraju su ubedljivo savladali domaćina kao sjajnu uvertiru za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Selektor reprezentacije Srbije, Igor Kokoškov je rekao danas da će se nacionalnom timu pored ostalih priključiti neki važni igrači sa kojima će naša zemlja napasti učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Priključiće nam se još nekoliko igrača, Micić, Kalinić, Teodosić... Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom. Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio - najavio je selektor Srbije.

Poslednji test pred velike izazove igraće se sutra protiv Meksika u sklopu priprema. Podsetimo, Srbija je već jednom ubedljivo pobedila ovog rivala i "počastila" ga stotkom. Utakmica se igra od 20.00 časova, a u dvorani "Aleksandar Nikolić" dozvoljeno je 30% kapaciteta.

- Biće nam drago da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji - zaključio je Kokoškov.

Nacionalni tim u petak ulazi u "balon" kako bi se sprečilo eventualno širenje korone među delegacijama, a svoje nadmetanje na Olimpijskom kvalifikacionom turniru počinju 29. juna i završiće ga, nadamo se uspešno, 4. jula.

Video: Jokića u Somboru niko ne osuđuje što ne igra za Srbiju: Napravio čudo od hipodroma, dobio i bilborde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mijatova Prečka -PFC !

    22. jun 2021 | 23:29

    Militinov , Bobi , Milosavljevic , Lučić , Bjelica , Teodosic , Jovic , Micic , Petrusev , Dobric , Gudurić . Ekipa odlična . Bogdan ne može , Jokic isto . Dobro jebi ovo najbolje plejeve imamo a to nam je falilo na SP . Centara četiri a dva pleja Jovic van forme a Micic porodična tragedija , Teo nije ni igrao . A na centrima Milutinov i Bobi , fajt Lučić , Gudura , Bjelica , Gagi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA