≫ 

Ameri rešili da izmaltretiraju sve u Tokiju, Pol odbio poziv, ali tu je i drugi adut Baksa

Durent, Harden, Tejtum, Lilard..., ekipa da se smrzneš

  • 3
džru holidej Foto: Tanjug/Ap

Najjača imena NBA lige kao da se utrkuju poslednjih dana ko će pre rezervisati mesto u avionu za Tokio. Prethodnih dana su se selektoru Gregu Popoviču odazvala imena poput Tejtuma, Lilarda, potom Durent i Harden, danas je stigla potvrda i od Midltona, a malo posle toga pojavila se i vest da će učešće na Olimpijskim igrama uzeti i iskusni plejmejker Sansa Kris Pol.

Ipak, ta informacija je nedugo kasnije demantovana od srane poznatog košarkaškog novinara Adriana Vojnarovskog, Pol ipak neće biti deo tima SAD iz prostog razloga što gotovo da neće imati prostora za predah između NBA sezone i starta priprema za Tokio.

Kris Pol sa Finiksom igra finale zapadne konferencije protiv Klipersa, nije ga bilo u prva dva meča (kovid protokol), ali ako Sansi nastave sa pobedama, iskusni plej će produžiti do finala, te tako nikakve šanse neće biti da uopšte i razmišlja o Olimpijskim igrama.

Umesto Pol poziciju na mestu "bekap" organizatora igre prihvatio je starter Milvokija Džru Holidej, treći strelac Baksa ove sezone, iza Midltona i Adetokumba.

Holidej je poslednji u nizu top igrača koji će biti u kampu kod Popoviča, posle Durenta, Tejtuma, Hardena, Grina, Lilarda, Bila...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    22. jun 2021 | 21:00

    A onda dođe Jokić i kaže ja sam umoran ne mogu igrati za reprezentaciju kme kmee ali ako bi mu Ameri ponudili da igra za njih eeee...

  • Mirko

    22. jun 2021 | 22:28

    Hajde Joki čim se odmoriš kreni vidiš da nema više zezanja znam da hoćeš 💯 %

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA