≫ 

Skandal u Teksasu: Igrač Lejkersa uhapšen zbog marihuane, platio kauciju da izbegne 6 meseci zatvora

Jedan od ljubimaca navijača Lejkersa teško će moći da se "opere"

  • 0
NBA Finals Heat Lakers Basketball Foto: Tanjug/AP

Plejmejker Los Anđeles Lejkersa, Aleks Karuzo uhapšen je nakon što je u njegovom vlasništvu u utorak pronađena marihuana i oprema za njeno konzumiranje od strane policije Teksasa.

Marihuana je pronađena u njegovim torbama tokom pretresa na aerodromu. Nakon što je dao kauciju, mogao je da nastavi svoje putovanje, a može se reći da je dobro prošao, pošto za takav prekršaj preti zatvorska kazna od čak 180 dana. Ovako, postao je "lakši" za samo 3.000 dolara, što je cena koju on svakako može da plati na osnovu višemilionskih ugovora koje ima.

On je postao slobodan agent ovog leta i ne zna se da li će ga Lejkersi pozvati da im se priključi za petu sezonu u nizu. Ovakve vesti sigurno ne doprinose tako nečemu. U minuloj je prosečno dolazio do 6,4 poena uz 2,9 skokova i 2,8 asistencija po utakmici u ligaškom delu sezone, dok je u plej-ofu bio neznatno slabiji sa 5,8 poena i 1,3 uhvaćene lopte.

Nije tajna da neki igrači NBA lige van terena konzumiraju marihuanu, zbog čega su čelnici doneli odluku da ih ove sezone ne testiraju na njeno prisustvo. Međutim, problem je što je ona u pojedinim saveznim državama dozvoljena, a u pojedinim nije, što pravi zbrku, čiji je danak Aleks na kraju platio.

Video: Ejton zakucao preko Hrvata za pobedu u posl4ednjoj sekundi: Finiks kao pravi feniks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA