≫ 

Produžio ugovor na svoj rođendan: Kokoškovu ostaje najbolji igrač, De Kolo u žuto-plavom još sezonu!

Francuski košarkaš biće veliki adut Fenerbahčea i u godini koja dolazi

  • 1
Nando De Kolo Printskrin: Youtube/Euroleague

Neće Nando de Kolo nigde. Barem ne još jednu sezonu. Fenerbahče i francuski košarkaš dogovorili su se oko novog ugovora za narednu sezonu i to, ni manje ni više, nego na njegov 34. rođendan. Iako ulazi u pozne igračke godine, još uvek pokazuje da je jedan od glavnih šrafova žuto-plavih.

De Kolo se u Fenerbahčeu nalazi od 2019. godine i u treću sezonu ulazi nakon što je prethodno beležio 15,8 poena u proseku uz 3,9 asistencija i 3,2 skoka po meču uz 1,4 ukradenih lopti u Evroligi. Ukupno osam sezona igrao je u ovom takmičenju.

Podsetimo, dva puta je bio šampion sa ekipom CSKA iz Moskve, a ovime je postao drugi igrač koji je potpisao produžetak saradnje sa klubom iz Istanbula u post-sezoni. Prethodno je to učinio Dajšon Pjer. U klub će doći Devin Buker, Ismet Akpinar i Marijal Šajok, dok se takođe očekuje "pristanak" Ahila Polonare.

Igrao je Francuz i u NBA ligi. Nakupio je 125 nastupa za San Antonio Spurse i Toronto Raptorse i nema sumnje da je njegov ostanak u klubu veliko pojačanje za Igora Kokoškova, ukoliko srpski stručnjak zadrži svoju poziciju na klupi.

Video: Fudbaleri Crvene zvezde odradili testiranja pred početak letnjih priprema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA