≫ 

"Srbe nikad ne bi trebalo da ljutiš": Jaka poruka srpske košarkašice koja je srušila Španiju

Sonja Vasić u elementu posle velike pobede

  • 0
sonja vasić Foto: MN Press

Košarkašice Srbije zabeležile su veliki trijumf nad Španijom u četvrtfinalu Evrobasketa i napravile korak ka još jednom velikom uspehu, osvajajnju medalje.

Iako je previd arbitara i jedna loša odluka "častila" Španiju produžetkom, to nije poremetilo naš sjajni tim, već je dao dodatni motiv da "lavice" Marine Maljković zablistaju i pobede na kraju.

Razlog više da jedna od najboljih u našem timu Sonja Vasić zablista na konferenciji za medije.

- Bilo je momenata koji su odredili ovaj meč i malo su nas naljutili, a Srbe nikad ne bi trebalo da ljutiš - rekla je Sonja uz široki, pobednički osmeh.

Potom mirno analizirala ovaj težak meč.

- Kao što smo se i spremali i očekivali. Čestitke obema ekipama, jer obe ekipe uz Francusku najviše pokazuju na evro-sceni. Bila je ovo suviše jaka utakmica za četvrtfinale, ali uspele smo koliko je moguće da ispunimo zadatke stručnog štaba i da izvučemo poslednje atome snage, da pobedimo i da nadvladamo faktore na koje ne možemo da utičemo tokom meča - poručila je Sonja Vasić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA