≫ 

Bomba! Ostoja Mijailović potvrdio povratak Željka Obradovića u Partizan: "30 godina kasnije"

Dileme više nema, legendarni Žoc se vratio u svoju "drugu kuću"

Željko Obradović, Ostoja Mijailović

Foto: Marko Todorović, Twitter/@Ostoja1945

Povratak Željka Obradovića u Partizan ovih dana je jedna od glavnih tema, a sada je i definitivno potvrđeno da će on preuzeti klupu crno-belih. Trofejni stručnjak, koji je Partizanu doneo jedinu titulu prvaka Evrope, posle 30 godina ponovo se vratio u u Humsku.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da se Obradović dogovorio sa Partizanom, ali je iz Humske tada brzo stigao demant u vidu izjave sportskog direktora Zorana Savića.

Međutim, sada je predsednik kluba Ostoja Mijailović zagonetkom na Tviteru ponovo bacio Grobare u trans.

On je objavio sliku na kojoj piše "30 godina kasnije", što su svi shvatili kao povratak Obradovića, jer je pre tačno 30 godina on i postavljen za trenera Partizana, a iste te sezone je i doveo crno-bele na krov Evrope.

Na to je dodao i stihove pesme koju je ovih dana Željko Obradović peva, a koju je pevao i nedavno na svadbi Kićanovićevog sina, kada je prepevao stihove pesme Hanke Paldum "Sve za ljubav, sve za Partizan".

Ubrzo je Mijailović i potvrdio da je Obradović novi trener Partizana, koji će potpisati ugovor na tri godine, pa će crno-beli sa najvećim mogućim pojačanjem početi novu sezonu i misiju povratka u Evroligu, kao i misiju povratka titula u crno-bele vitrine.

 

Video: Biska o prijateljstvu sa Točkom i najtežim suzama Željka Obradovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA