≫ 

Brutalne tetovaže Jokićevog brata: Gledali smo trke konja pored njega, društvo mu pravila lepa crnka

Nemanja Jokić bio je posebno upečatljiv na konjičkim trkama u Somboru

  • 39
Nemanja Jokić, Trke konja u Somboru Foto: Milena Đorđević

Nikola Jokić se vratio u Srbiju posle naporne NBA sezone u kojoj je proglašen za MVP-ja lige. Naporna sezona u Denveru naterala ga je i da reprezentaciji ovog leta kaže "ne", iako se ove godine održavaju Olimpijske igre, najvažnija sportska smotra, koju ne propuštaju ni neke od najvećih američkih NBA zvezda.

Jokić je stigao u svoj rodni Sombor, gde ga ljudi obožavaju i gde mu niko ne zamera što neće igrati za reprezentaciju, u šta smo se uverili u razgovoru sa stanovnicima ovog grada, koji su ponosni na Jokića.

Nikola se u Somboru posvetio svojoj velikoj ljubavi - konjima, a Telegraf je ispratio trke koje su održane u Somboru, gde su njegova grla dominirala i na kraju je najvažniji pehar završio u porodici Jokić, koja i upravlja hipodromom i koja je od njega napravila čudo i pravi spektakl.

Telegraf je imao priliku da trke gleda tik uz porodicu Jokić. Tu su bili njegova trudna supruga Natalija, otac Branislav, stric Siniša, kao i brat Nemanja uz koga je bila lepa crnka koja je imala šešir na glavi s detetom u naručju.

Jokićev brat i ta devojka, za koju nema podataka da li mu je partnerka, zajedno su pozirali dok ih je neko od prisutnih u njihovom porodičnom boksu na hipodromu fotografisao za uspomenu.

Jokićev brat nam je posebno privukao pažnju, jer je bio u majici bez rukava, koja je otkrivala mnoge njegove tetovaže na telu, po rukama, leđima i na grudima.

Jedna tetovaža posvećena je i najstarijem od braće Jokić, Strahinji, čije ime Nemanja ima ispisano na ćirilici duž čitave ruke.

Pogledajte i fotografije koje smo zabeležili:

Video: Jokića u Somboru niko ne osuđuje što ne igra za Srbiju: Napravio čudo od hipodroma, dobio i bilborde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko Psiho

    25. jun 2021 | 11:09

    Ovaj lik je smor, kao i drugi brat. Zamislite šta Nikolina žena misli o njima, ona ih gleda svaki dan kako se opijaju, ništa ne rade. Svi žive na Nikolin račun.

  • Miki Rubiroza

    25. jun 2021 | 11:12

    Nikad ni nece biti jasno sta je to u tetovazam brutalno.....

  • nidje veze

    25. jun 2021 | 12:22

    Njemu je ljepsi zivot nego Nikoli, nit trenira nit se muci a pun para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA