≫ 

Lebron pravi "drim tim" u Lejkersima, zvao je i Stefa Karija da se priključi

Ostaje pitanje da li će najbolji strelac NBA promeniti franšizu

  • 1
lebron Džejms, Stef Kari, Los Anđeles Lejkers, Golden Stejt Voriors Foto: Profimedia/Getty images

Stef Kari je za mnoge najbolji šuter svih vremena, a takav kalibar je uvek primamljiv svim klubovima.

Američki mediji pišu da, uprkos ugovoru, kojim je vezan za franšizu Golden Stejta, čiji je član od početka karijere 2009. godine, se priča još od marta da ga je Lebron Džejms nagovarao da pređe u Lejkerse.

Navijači Voriorsa počeli su strahovati što će se dogoditi 2022. kad Kariju istekne ugovor.

-Želi li otići nakon što mu istekne ugovor, može to napraviti. Biće slobodan igrač i to je zaslužio - izjavio je Lekob i pojasnio:

- Isto sam rekao Kevinu Durentu. I danas smo prijatelji, a ja sam mu zahvalan na svemu što je napravio za franšizu - kaže Džo Lekob vlasnik Golden Stejta i dodaje:

- Ne brine me igrač za kojeg govore da bi ga voleli dovesti. Ne mislim da će se to dogoditi. Nadam se da će Stef ostati s nama do kraja karijere, a mislim da je to i njegova želja - rekao je Lekob.

Voriorski Kariju mogu ponuditi 216 milion američkih dolara za produženje vernosti na dodatne četiri godine. S 54 miliona po sezoni ,bio bi najplaćeniji košarkaš NBA lige.

Takođe, može potpisati za istu franšizu i nakon što postane slobodan igrač. U tom bi slučaju najbolji strijelac lige (32 koša u proseku) mogao dobiti ugovor na pet godina vredan 279 miliona, odnosno 55.8 miliona po sezoni.

Video: Za 5 minuta ubacio 105 uzastopnih trojki: Stef Kari razvalio mrežicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA