≫ 

Bogdan "lajkuje", Evropa uzbuđena zbog Žoca i Partizana: Košarkaški svet "bruji" o povratku legende

Dolazak Željka Obradovića u Partizan odjeknula na Starom kontinentu

  • 44
Željko Obradović Foto: MN Press

Najvažnija košarkaška vest dana u Evropi stigla je iz srca Beograda, iz Partizana, koji je, posle silnih spekulacija u medijima i među narodom, konačno i potvrdio najlepšu vest za navijače: veliki Željko Obradović vraća se na mesto uspeha. 

Partizan je u toku dana, najpre objavom predsednika kluba Ostoje Mijailovića, potom i informacijom na zvaničnom sajtu, obnarodovao trogodišnju saradnju sa slavnim stručnjakom, najtrofejnijim trenerom u Evropi. Nije baš da je osvojena titula, ali za navijače Partizana slavlje već može da počne. Toliko je veliki Žoc.

Dolazak Obradovića u Partizan, tačnije povratak u voljeni klub posle 30 godina, pozdravio je košarkaški svet, vodeće košarkaške organizacije Evroliga i Evrokup su "zvučnim" objavama podelile vest o novom angažmanu velikog Obradovića.

Naravno, svi vodeći renomirani košarkaški portali su kao najznačajniju vest tokom dana preneli informaciju o Obradoviću i Partizanu, koja je, očekivano, obradovala i neke dobro poznate partizanovce, bivše košarkaše crno-belih.

Među prvima je vest "lajkovao" Bogdan Bogdanović, koji je sa crno-belim srcima pokazao šta misli o spoju legendarnog stručnjaka i Partizana. Vest je pozdravio i bivši košarkaš crno-belih Lester "Bo" Mekejleb.

Evrokup je takođe posvetio pasuse velikom Žocu, koji će naredne sezone, bez sumnje, jurišati na trofej u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Poruka Evrolige je bila kratka i jasna: "Povratak u igru".

Nije ravnodušan bio ni još jedan bivši igrač Partizana Boris Dalo. i Od njega je stigao "lajk" za Žoca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbb

    25. jun 2021 | 18:58

    Bravo legendo nek se trese sve...

  • delija doboj

    25. jun 2021 | 18:42

    Sad nam ni sudije ni savez ni vucko ne mogu pomoci...dugo smo se svercali sa polovnim i starim igracima na krilima sudija.Prodje nase vrijeme..karj jedne price koja i nije za hvaljenje al ostace zapisano..

  • valjevac

    25. jun 2021 | 19:04

    Ko je dao lovu za potvrdu ljubavi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA