≫ 

I Hanter na spisku želja Zvezde? Američki centar jedna od opcija crveno-belih, za moćan reket

Crveno-beli, navodno, razmatraju iskusnog centra kao pojačanje za narednu sezonu

  • 5
otelo hanter Foto: MN Press

Crvena zvezda je u procesu rekonstrukcije igračkog kadra, pojedini igrači su već napustili Mali Kalemegdan, neki će to uraditi u najskorijem periodu, a navijači sa najvećim nestrpljenjem ipak očekuju nove dolaske.

Dva su već potvrđena, stigli su Luka Mitrović i Nikola Ivanović, navodno se "opipava puls" Stefanu Joviću i Aleksi Avramoviću, a u međuvremenu stižu i nove informacije o mogućim opcijama za Zvezdu u narednoj sezoni i na "unutrašnjim" pozicijama.

Prema informacijama kojima raspolaže italijanski novinar Mateo Adreani, Beograđani su navodno zainteresovani i za iskusnog američkog centra Otela Hantera (35), koji je odradio dovogdišnji ugovor u Makabiju.

Pored crveno-belih, za Hantera su zainteresovani još i Asvel i Panatinaikos.

O Hanteru i njegovim kvalitetima ne treba mnogo trošiti reči, o njemu najbolje govori njegov košarkaški "si-vi". Pre Makabija, branio je boje velikana CSKA, Reala i Olimpijakosa, pre toga nastupao je i za Montepaski Sijenu i brojne evropske i svetske klubove.

Pre dve godine bio je prvak Evrope sa CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жарко

    25. jun 2021 | 23:13

    То није потребно треба улагати у младе играче

  • GP

    26. jun 2021 | 07:32

    Tako ste ih najavljivali i prosle godine mocni, ovakvi, onakvi, pa zadnji u Evroligi, sudije ih vade protiv Igokee i Cedevita-Olimpije da bi usli u plej-of ABA lige, cak je i struja u dvorani iskljucivana. A i ovaj im je dosta mlad.

  • Cc

    25. jun 2021 | 23:15

    Ovom Radonjic ne valja Noko i Wolden pa ih pusta u Bayern bas smo se usrecili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA