≫ 

Problem na turniru u Beogradu: Senegal nije doputovao, Italija i Portoriko već u polufinalu?

Više o tome znaće se večeras

  • 0
Galinari i Filoj Foto: MN Press

Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu počinje za tri dana, odnosno u utorak i već postoji mogućnost da će selekcije na njemu biti u neravnopravnom položaju i to na štetu košarkaša Srbije!

Reprezentacija Senegala nalazi se u ogromnim problemima, i dalje je "zarobljena" u Nemačkoj nakon što je otkriveno da je nekolicina njihovih košarkaša zaražena koronavirusom. Prethodno su dve selekcije želele da odigraju prijateljski meč u Hajdelbergu, ali je on otkazan.

Tamošnje vlasti zadržale su Senegalce do daljnjeg i nije jasno da li će se oni uopšte naći na turniru u Beogradu. Bilo je planirano da oni još juče dođu u glavni grad Srbije povodom turnira koji se igra od 29. juna do 4. jula.

Međutim, prema saznanjima Mozzart Sporta, pozitivna su trojica košarkaša ove ekipe i jedan član stručnog štaba, zbog čega bi Italija i Portoriko koji se nalaze u drugoj grupi mogli da dobiju direktan plasman u polufinale i faktički će igrati samo jedan meč pre završnice.

To ne bi bilo nimalo fer prema Srbiji, koja će morati da igra i sa Filipinima i sa Dominikanskom Republikom. Iako nije reč o reprezentacijama nekog svetskog renomea, ipak će biti potrebno uložiti nekakav napor kako bi one bile savladane.

Više informacija o dolasku ili nedolasku selekcije Senegala u Beograd biće poznato tokom večeri.

Video: Ne mogu, ne mogu: Senegalac iz Čukaričkog progovorio srpski posle povrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA