Žoc kao matica, okupiće kvalitetne ljude u Partizanu: Vujošević komentarisao Obradovićev dolazak

Legendarni trener Partizana ističe da će Obradovićev povratak velika stvar za srpsku košarku

  • 5
Duško Vujošević, Željko Obradović Foto: MN Press

Povratak Željka Obradovića u Partizan doneo je veliko oduševljenje svim pristalicama crno-belih. Ali ne samo njima, sa velikom radošću su vest primili i nekadašnji igrači i treneri ovoga kluba, svesni da će sa Žocom na čelu beogradski sastav imati značajno veće ambicije za narednu sezonu.

Povratak Obradovića u Partizan nije propustio da prokomentariše ni Duško Vujošević, koji podržava njegov angažman na tri godine među crno-belima. On je u izjavi za Mozzart Sport rekao da je to sjajna stvar za srpsku košarku uopšte.

- Još sam u Klužu i imam informacija koliko i drugi ljudi. Povratak Željka Obradovića u Partizan je veoma dobra stvar, ne samo za crno-bele, već i za srpsku košarku. Svojim kvalitetom, znanjem i harizmom okupiće kao matica kvalitetne ljude u Partizanovu košnicu. Podržavam Željkov povratak u klub - rekao je Vujošević za Mozzart Sport.

Što se Vujoševića tiče, ističe da nije siguran da li će karijeru nastaviti u Rumuniji i da će odluku o tome doneti uskoro.

- Nigde nije lako biti prvi, pa ni u Rumuniji gde se puno ulaže u košarku. U nedelju ću biti u Beogradu. Još nisam doneo odluku za narednu sezonu, moraću da promislim i odlučim za nekoliko dana - zaključio je nekadašnji trener Partizana.

Video: Rekao mi je tata, ne mogu: Jokićev otac otkrio 3 stvari zbog kojih Nikola ne igra za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    26. jun 2021 | 15:18

    Dule Care!!!

  • He he

    26. jun 2021 | 15:59

    Samo da ne okupi trutove poput profesora 😂😂

  • Limdar

    27. jun 2021 | 14:45

    Dule kada god se javiš ovim gancima limenkarima iz Železnika zagorčaš život zato je nestašica bensendina. Javi se Dulo svakog dana da ih gledam kako pate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA